Geen notificaties website meer

30-09-2019
Vanaf 12 juli 2018 staat de website van deze school in deze layout online.

Beveiligde omgeving voor ouders
Op deze website maken van een afgeschermde omgeving om informatie met ouder(s) te delen. Verslagen, nieuwsbrieven en foto's staan achter een wachtwoord. Heeft u geen toegang? Vraag dan de leerkracht of directeur om inloggegevens voor deze website.

Tip: Veel telefoons hebben de mogelijkheid om wachtwoorden te onthouden. Hulpmiddelen die veel telefoons gebruiken zijn Google Smartlock, Samsung Pass, iCloud-sleutelhanger, of soortgelijke oplossingen. Het is handig hiervan gebruik te maken, zodat u gemakkelijk toegang kunt krijgen tot foto's en informatie op de website.


Push notificaties
Vanaf juli 2018 hebben we een jaar lang de functionaliteit getest om berichten te sturen als we de website hadden bijgewerkt. Bezoekers van de website kregen een vraag of ze dit wilden en konden hier dan toestemming voor geven.

We zijn afgelopen week met deze functie gestopt omdat er bijna geen ouders waren die hier gebruik van maakten. Bovendien wordt de digitale nieuwsbrief structureel via e-mail naar ouders verzonden waardoor er eigenlijk weinig voordelen waren.